En spelautomat för alla kattälskare

Människan har konstant delats upp i två typer: Kattälskare eller hundälskare. För den förstnämnde så är det nya spelet Copy Cats Slot från den svenska utvecklaren NetEnt ett sånär perfekt spel man kan komma.

Enda sen Aristocats hade sin premiär 1970 så har det varit en given kombination med katter och svängig musik. NetEnt anser även dem att dessa går hand i hand och ger oss därför en väldigt svängig bakgrundsmusik som fungerar perfekt ihop med spelet.

Spinn dig igenom alla roliga funktioner

Copy Cats är ett sprakande spel med massvis med färger och katter. Lägg därtill chanser att aktivera lägen som free spins och Copy Cats Feature. I många spelautomater finns det ett bonusläge, där du tas till en alternativ skärm. I Copy Cats är detta inget som finns, utan det är istället andra funktioner som tagit dess plats.

  • Free Spins – Landar du på tre Scatter-symboler på hjul 1, 3 och 5 startar du automatiskt free spins-läget. Du får alltid 10 free spins, men med chans till ytterligare om du har tur med Scatter-symbolerna.
  • Copy Cats Feature – För att aktivera detta läge så krävs det att du får en hel rad med katter eller Wild-symboler på hjul 1. När detta inträffar så blir hela spelplanen full med den katten eller Wild-symbolen som startade funktionen.

Spelet Copy Cats spelas på 5 hjul bestående av 3 rader och 25 fasta vinstlinjer. Som i många andra spelautomater får du själv bestämma myntvärdet (mellan €0.01 till €0.5) samt hur många mynt du vill spendera per snurr. Detta upplägg ger dig möjligheten att spela för ungefär 2.50 kronor per snurr till stora summor som 1 250 kronor per snurr.

Lugnande bakgrund och design

Många har bilder av storstadskatter som ränner runt på staden ofta huserar på gator och tak. Detta är precis var dessa självständiga katterna i spelet håller hus. När man först spinner runt hjulen är det med bakgrund till charmiga stenhus och morgonljus, men aktiverar du free spins läget ändras bakgrunden till ett mer stjärnljus som representerar att katterna gillar att hitta på hyss även på nattetid. Lägg därtill den medryckande musiken så får du ett väldigt bra recept på ett roligt spel från NetEnt.

Ingen jackpott att hämta ut

Många spelautomater, så som Mega Fortune, erbjuder en progressiv jackpott till sina kunder. Letar du efter ett sådant spel som betalar ut stora belopp så är tyvärr inte Copy Cats spelet att vända sig till. Denna spelautomat har en maxvinst på €25 000, vilket i sig inte är fy skam.

Underhållande men inget nytt

kattspel slot

När vi nu summerar vad Copy Cats har att erbjuda så hittar vi inget som är banbrytande. Många av funktionerna och bonusarna har vi sett förut och ger mer att önska. Lägg därtill att det inte innehåller någon progressiv jackpott så är det många som hade rynkat på näsan. Med det sagt så är Copy Cats är välgjort spel, såväl spelmässigt som visuellt och med passande musik. Så för dig som är på jakt efter den färgglada spelunderhållningen att satsa ett par slantar på utgör Copy Cats ett bra val. Dessutom finns sloten att spela hos majoriteten av svenska casinosajter i och med NetEnts enorma popularitet. Den svenska spelutvecklaren visar återigen prov på kvalité och lämnar oss inte besvikna.