Djurtillbehör att handla på nätet

Det finns nu väldigt många bra webbutiker på internet som erbjuder tillbehör till husdjur att handla från. Här tänkte vi ta och dela med oss av våra egna tips, besök dem gärna.

Kattkompaniet

För ett stort och brett sortiment av katt-tillbehör är Kattkompaniet ett bra ställe att börja på. Vi har handlat av dem i flera år och kan rekommendera butiken och deras produkter. Fri frakt gäller också under denna period, det kan dock ändras i framtiden. Det är speciellt bra om man ska beställa större saker som t.ex. burar. Även om Kattkompaniet heter som det gör så finns det tillbehör till hundar också, inte lika stort och brett som katt-tillbehören men du har möjlighet att handla det där.

Animail

En av de bästa och mest kompletta djurbutikerna på nätet. Här kan du hitta allt för ditt husdjur. Handla tillbehör och mat till hund, katt, smådjur, fågel, fisk och reptil. Handlar du dessutom för mer än 500 kr så får du fri frakt på dina varor, det är en mycket bra deal från en mycket bra butik. Vi har själv inte handlat där men vi har läst och hört mycket gott om butiken av andra djurägare. Beställer du stora varor kan du få dem levererad direkt till dörren, läs mer om deras fraktvillkor på hemsidan.

Granngården

Visste du att Granngården har en webbutik på nätet? Jo det är mycket smidigt att beställa från dem och man behöver inte åka dit. Vi har personligen handlat från Granngården vid flertalet tillfälle, dock genom den lokala butiken. Där kan man hitta djurfoder till väldigt bra pris. Söker ni efter billigt hö är Granngården ett bra alternativ, man får mycket för pengarna om man jämför med matvarubutikernas utbud.

I internetbutiken kan du beställa nästan allt som finns i deras fysiska butiker. Frakt finns från 79 kr till ombud och 159 kr för hemleverans.

Djurkompaniet

Djurkompaniet består av flera butikskedjor i landet som säljer de bästa produkterna för ditt djur. Det finns butiker belägna i Kalmar, Färjestaden, Oskarshamn, Karlskrona, Hyllinge, Linköping, Nyköping och Sundsvall. I deras fina butik på nätet kan man handla vart än man befinner sig, dygnet runt om man vill! Här finns det foder och tillbehör till hund, katt, fisk, fågel, smådjur och reptiler. Djurkompaniet har också en hästavdelning där man säljer vissa preparat.

För dig som handlar ofta finns det ett fördelaktigt återbäringsprogram. En rabattkod kan skickas som baseras på de två senaste inköpsmånaderna. Gå in på deras hemsida för att hämta hem rabattkoden.

För att få tillgång till tävlingar och exklusiva erbjudanden kan ni besöka Djurkompaniets Facebooksida. Där får du och 13000 av deras gillare möjlighet att vinna fina produkter från deras sortiment.

Handla på nätet

Vi rekommenderar verkligen att handla på nätet via dessa webbutiker. Vet man vad man ska köpa är det så mycket enklare att få allt hemskickat. Det är bara att hämta ut på posten eller hos något annat ombud som t.ex. Schenker eller DHL.

Man sparar mycket tid på det och hos några av butikerna kan man handla på faktura.